Ålgård - Kopervik 27. oktober 2023: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

8. nov. 2023

• forrige 14:508. nov. 2023 kl. 14:50Algardfkadmin diskusjon bidrag 3 748 byte +3 748 Ny side: 27. oktober 2023 <b>Ålgård - Kopervik 0-3 (0-2)</b> Ålgård stadion, 202 tilskuere Kopervik tok ledelsen allerede etter minuttet og fikk dermed kampen inn i sitt spor. På stillingen 0-2 fikk gjestene et rødt kort på keeper, men dette klarte vi ikke å utnytte, og KIL satte inn et straffe ti minutter før slutt. Kampen var knapt i gang før Kopervik tok ledelsen på sitt første angrep. Bare minutter senere kunne det vært to, men en reaksjonsre…