Ålgård - Lyn 2 1. august 2009

1. august 2009

Ålgård - Lyn 2 3-1 (1-0)

Gamle Ålgård stadion, 220 tilskuere

Øystein scoret ÅFKs raskeste mål i historien! 10 sekunder trengte han på å putte ballen i nota!

Sjanser: 6-4

Corner: 7-8

Kampen: Grei start med scoring etter 10 (!) sekunder, etter dette falt vi bakpå og overlot vel mye initiativ til Lyn som var flinke til å trille ball. 2-2 i sjanser forteller likevel om ok kontroll bakover.

Lyn utlignet vakkert 5 minutter ut i omgangen, og herfra og inn styrte vi det meste, med 2 fine mål og 3 store sjanser utenom. Det kladdet litt i pasningsspillet, men effektiviteten var veldig bra, med samme prosent (50%) hadde vi scoret 8 sist helg.

Overraskelsen: Gix fort på beina etter svineinfluensa - Håvard holdt bra nivå etter første kamp fra start på 6 måneder!

Våre beste: Rogvi, Tore, Håvard