Ålgård - Mandalskameratene 1. juli 2012

1. juli 2012

Ålgård - Mandalskameratene 3-1 (1-0)

Gamle Ålgård stadion, 150 tilskuere

Ålgård vant 3-1 etter scoringer av Skogen, Rogvi og Vetle. MK fikk rødt kort etter 33 minutter og reduserte ved Martin Ramsland.

MK ble stiftet 1. juli 1912 og er 100 år i dag. Gratulerer med dagen!

4. min: MK farlig frempå, skuddet går like utenfor stolperota til Ålgård. MK har corner hvor Ramsland bommer på ballen. To store muligheter for MK.

5. min: Ålgård går rett i angrep etter dette, spiller ned venstrekanten og legger inn, men headingen går over mål.

6. min: Corner til Ålgård. Sigbjørn slår den, Torger stusser den, men det er ingen på bakre og MK får klarert.

8. min: Corner til Ålgård. Sigbjørn slår langt, Skogen header like over tverrliggeren.

10. min: Skogen går ned kanten med to mann i rygg, slår inn til Vetle som skyter rett på MKs keeper.

18. min: Gult kort til Kvinen.

22. min: 1-0. Daniel slår ut til Skogen på venstrekanten, skjærer inn og skyter i lengste.

28. min: Ålgård spiller seg fremover, Tommy skyter til slutt over mål.

33. min: Sigbjørn spiller Vetle gjennom, han blir tatt som siste mann av kaptein Straum Tjaum som sendes rett i dusjen! Rødt kort til MK.

34. min: Det påfølgende frisparket skytes over mål.

38. min: Bytte MK, Strømland inn for Kvinen.

42. min: Skogen slår inn til Tommy som skyter fra 25 minutter, corner til Ålgård.

Pause.

Bytte Ålgård: Arne inn for Daniel.

48. min: Tommy går ned høyrekanten fra sin nye posisjon på høyrebacken, legger inn og får corner.

49. min: 2-0. Ålgård får ny corner som slås på andre stolpe. Der står Rogvi og header ballen i mål.

51. min: Ramsland får stå helt alene innenfor sekstenmeteren og header ballen rett i hendene på Valland.

56. min: Ålgård har full kontroll, men slår langt mot topp og klarer foreløpig ikke å omsette overtaket i flere scoringer.

57. min: Corner Ålgård. Sigbjørn slår ballen rett i klypene på Thomson.

60. min: Bytte MK: Dujaka inn for Omland.

65. min: Frispark fra 30 meter. Torger skyter, keeper får en knyttneve på ballen, men den lander hos Vetle som prøver å finne Sigbjørn. Han er i offside.

67. min: Gult kort til Kristensen.

76. min: Bytte Ålgård: Zabi inn for Aslak.

78. min: Bytte MK: Lindland inn for Nyhus.

82. min: 2-1. MK tråkler seg gjennom Ålgårds forsvar, til slutt setter Ramsland ballen inn bak Valland.

85. min: 3-1. Ballen slås langt opp mot sekstenmeteren, midtstopperen slipper ballen til keeper, men Vetle snapper ballen og setter den i mål.

88. min: Bytte Ålgård: Simon Eiane inn for Gunnar.