26. februar 2012

Ålgård - Mandalskameratene 2-0 (1-0)

Solås kunstgress, 40 tilskuere

Fredrik Fossmark scoret to ganger da MK ble slått på Solås søndag.

Målene: 1-0 (25. min): Fredrik spilles gjennom i midten og skyter i lengste langs bakken. 2-0 (73. min): Fredrik spilles gjennom på venstrekanten, skjærer inn og skyter over keeper som er på vei ned.

1. omgang: Jevnspilt omgang hvor ÅFK har sin første sjanse etter 15 minutter da Daniel går opp høyrekanten og slår inn mot Torger, han er på ballen, men styringen går utenfor. Etter scoringen har MK to gode sjanser rett før pause, men setter begge utenfor.

2. omgang: Ålgård har god kontroll, MK kommer kun til en sjanse rundt 65 minutter. I tillegg har de et frispark som de setter i muren. Ålgård skaper mer og øker fortjent ledelsen. Sindre kommer inn og debuterer på A-laget, sammen med Arne som debuterte i går. Solid spill av backrekka hvor Øystein og Tommy hadde full kontroll.