Hopp til navigering Hopp til søk

9. mai 2015

Ålgård - Mandalskameratene 2-0 (0-0)

Ålgård stadion, 200 tilskuere

Etter en svak førsteomgang hevet Ålgård seg i andre omgang og vant 2-0 etter scoringer av Rogvi Baldvinsson og Tommy Eide Møster.

Ålgård hadde lagt om formasjonen i et forsøk på å komme høyere i banen og legge mer press på motstanderen, men det var MK som fikk de største sjansene i første omgang. Det ble for mange upresise pasninger, og det stopper ofte opp når vi spiller oss fremover. MK tok derimot ikke vare på de enorme sjansene de fikk i fanget ved svake tilbakespill/utspark, og sendte ballen både i stolpekrysset og til side for mål.

Etter at MK skjøt til side for åpent mål åtte minutter før pause, bedret spillet seg derimot noe, vi fikk ved flere anledninger satt press på gjestene. Sindre kom inn for Monsen i pause, og Ålgård overtok mer av spillet.

Etter ni minutter fikk Ålgård frispark på 20 meters hold og skjøt himmelhøyt over. Dommer slo derimot ned på at muren beveget seg fremover før skuddet gikk, han delte ut et gult kort, og Ålgård måtte ta frisparket på nytt. Det klistret Rogvi direkte i vinkelen, utagbart for gjestenes keeper.

Det tok bare to minutter før ballen igjen var over streken. MK rotet ballen ut til en corner som ble slått presist inn i feltet av Yngve. Tommy Eide Møster headet ball mot mål, og ballen snek seg over streken før MK febrilsk prøvde å få den unna, men dommeren hadde fått med seg at ballen var over streken, og dermed stod det 2-0.

Etter dette var Ålgård klart best og var nærmere 3-0 enn MK var redusering. Andreas skjøt i stolpen, og var nær å få hodet på det påfølgende innlegget, mens MKs keeper vartet opp med en feberredning på Hålands heading like under tverrliggeren. MK satte inn den rutinerte ringreven Raymond Hofstædter, og det var han som var nærmest MKs redusering da han headet like over mål på overtid.

En meget god andre omgang trekker godt opp totalinntrykket av kampen, men viktigst av alt er at vi står igjen med et tellende resultat og tar vår første seier på hjemmebane i serien siden Stabæk 2 var på besøk 19. september.