Fra Ålgård FK
Hopp til navigering Hopp til søk

23. juni 2023

Ålgård - Nord 2-2 (1-0)

Ålgård tok ledelsen 1-0 før pause ved Kristofer Atli Bjarnason. Nord var derimot best gjennom store deler av kampen og snudde til 1-2. Vi var derimot ikke ufarlige, og det var kanskje ikke ufortjent at vi fikk et mål helt på tampen slik at kampen endte 2-2.

Ålgård tok et tidlig initiativ og skapte en mulighet umiddelbart etter avspark. Etter ni minutter ble det slått en lang ball i bakrommet som Kisko plukket ned og løftet over Nords keeper som var på vei sørover, og i mål.

Nord holdt ballen i laget og tok over etter hvert, skapte flere farligheter som Jeppe og Asheim ryddet opp i, men Nord var også ineffektive og skjøt til side og over fra gode posisjoner.

Andre omgang startet med en kjempesjanse til Ålgård etter fint Tiki Taka spill langs venstrekanten. Benjamin overlappet Henrik, fikk slått ballen inn langs bakken, men styringen gikk i en Nord-spiller. Scoring kunne det også blitt etter et kvarter da Henrik løp gjennom og fikk skutt, returen havnet hos Bohemen som skjøt hardt, men midt på keeper.

Istedet fikk Nord straffe minutter senere, og ballen ble sendt knallhardt og utagbart i krysset. Stor risiko, med andre ord, muligens de hadde fått med seg Jeppes tigersprang tidligere i sesongen. Vi fikk flere muligheter, men Nord øket kvarteret før slutt da spissen fikk vendt opp og sendt ballen i mål.

Få minutter før slutt kom Ålgård på høyrekanten, Asheim la inn til Henrik som headet på mål, men ballen ble reddet på streken. I kampens siste minutt får vi nesten reprise, Henrik får skutt, Nord redder på streken, men får ikke ballen unna. I stedet roter de ballen i eget nett.

Det var også det siste som skjedde, og med et nødskrik er vi fremdeles ubeseiret.