Ålgård - Randesund 22. august 2015

22. august 2015

Ålgård - Randesund 2-0 (1-0)

Ålgård stadion, 400 tilskuere

Det ble 2-0-seier mot Randesund lørdag etter scoringer av Kristofer Atli Bjarnason og Dennis Pettersen.

Etter å ha prestert på høyt nivå mot gode lag i flere kamper på rad, kom reaksjonen lørdag, men gledelig nok holdt det likevel til tre poeng mot sørlendingene. Til tross for at vi slet med spillet i lange perioder, var det likevel en del å glede seg over.

Tommy Eide Møster måtte stå over på grunn av gule kort, og dermed ble Rogvi flyttet ned som stopper, og Chris Sleveland kom inn på midten som defensivt anker. Rogvi var likevel med og prege kampen offensivt, slik han til de grader gjorde mot Frøyland, særlig da han slo en utsøkt pasning i lengderetningen som må ha vært i nærheten av 70 meter. Dermed kunne Dennis Pettersen bruke farten. Han kom litt skrått på mål og fikk både keeper og stopper helt opp i seg, men klarte å løfte ballen over keeper og inn i mål idet han ble lagt i bakken. Et soleklart straffe dersom ballen ikke hadde gått i mål.

Dette skjedde etter 78 minutter, og da ledet vi allerede 1-0. Ledermålet kom etter at Andreas Ravndal rev seg løs på venstrekanten etter et kvarter i første omgang, parkerte backen og skjøt ballen i en forsvarer slik at den spratt til Kristofer Atli Bjarnason som kunne sette ballen inn bak RILs keeper.

Vi hadde et solid trykk på gjestene før begge scoringene, seieren var absolutt fortjent, for Randesund hadde lite å komme med. Det som kom, tok Eskil og forsvaret seg greit av. Sett under ett en svak kamp, men vi får med oss alle poengene, så får vi heller heve oss ved neste anledning. Den kommer neste lørdag mot Mandalskameratene i Mandal.