Ålgård - Rosseland 22. oktober 2021

22. oktober 2021

Ålgård - Rosseland 3-0 (1-0)

Ålgård stadion, 257 tilskuere

Henrik Kommedal sendte Ålgård tidlig i ledelsen, og tross noen sporadiske forsøk fra gjestene, øket Kotlica ledelsen to ganger etter hvilen og sikret vår fjerde strake seier på rad.

Ålgård startet kampen forrykende og skulle hatt straffe allerede etter ett minutt da Henrik tok ballen med seg fra egen banehalvdel og ble revet ned inne i Rosselands sekstenmeter. Kotlica fulgte opp med ett skudd like etter som gikk like utenfor, men etter syv minutter satt ballen i nettet da Henrik dro til et skudd fra 20 meter.

Gundersen kunne økt minutter senere etter at Birkedal rev til seg ballen høyt oppe på Rosselands banehalvdel og sendte ballen inn i mål, men skuddet strøk utsiden av stolpen. Ålgård hadde lenge et klart overtak i ballinnehavet, men etter hvert spilte Rosseland seg mer inn i kampen og kom til et par gode sjanser.

Fem minutter etter hvilen fikk Rosseland igjen problemer med Henrik som ble revet i bakken innenfor sekstenmeteren. Kotlica sendte keeper feil vei på den påfølgende straffen, og dermed var ledelsen øket til 2-0. RBKs keeper gjorde lenge en god profil, Rosselands beste spiller for dagen, men ti minutter før slutt sentret han upresset direkte til Kotlica som var nådeløst og sendte ballen langs bakken forbi keeper.

Litt vanskeligere å peke på Ålgårds beste, først og fremst en lagseier hvor mange bidro sterkt.