Ålgård - Sandnes Ulf 2 13. april 2015

13. april 2015

Ålgård - Sandnes Ulf 2 2-2 (2-1)

Ålgård stadion, 200 tilskuere

Scoringer av Martin Håland og Rogvi Baldvinsson sørget for uavgjort 2-2 mot Sandnes Ulf 2 mandag kveld.

Vi fikk en kjempestart på kampen da Sandnes Ulf 2 rotet det skikkelig til for seg selv. Ballen ble slått på tvers i feltet og Martin Håland hverken takket eller bukket før han hadde satt ballen bak Sean McDermott i Ulf-målet. Ulf viste derimot raskt at de ikke var til å kimse av, raske angrepsspillere utfordret vår backlinje gjennom hele den første halvtimen av omgangen.

Det var også slik utligningen kom, selv om det skal sies at dommeren overså et klokkeklart frispark nesten helt oppe på Ulfs sekstenmeter, Ålgård stoppet, Ulf slo kontra, og Sigurd Haugen sendte ballen forbi Eskil. Ulf hadde etter dette flere sjanser, men scoring ble det først da Ulfs keeper fomlet ballen ut til corner. Ballen ble slå inn mot første stolpe, og det var til slutt Rogvi Baldvinsson som satte ballen i nettet.

Ålgård kom litt mer med igjen det siste kvarteret, men Ulf 2 var farlig frempå ved et par cornere.

Etter pause tok Ålgård over mer av banespillet, vi hadde ballen mye, men uten at dette skapte mange og store sjanser. Ulf 2 overtok trykket etter 20 minutter, og Eskil leverte to meget gode redninger, først da Ulf skjøt fra 11 meter, så fra en heading som hadde retning rett under tverrliggeren.

Åtte minutter før slutt fikk Ulf frispark på sin venstrekant, ballen ble slått inn i feltet, og på bakre stolpe stod Ole Kristian Langås og sendte ballen til side for Eskil. Begge lag hadde store sjanser i sluttminuttene, men Ulf skjøt i nettveggen, mens Monsen ikke klarte å få skutt ballen som ble sendt tilbake fra Rogvi. Sindre testet også skuddfoten, men skuddet gikk rett på keeper.