Hopp til navigering Hopp til søk

6. juni 2016

Ålgård - Sandnes Ulf 2 0-0 (0-0)

Ålgård stadion, 200 tilskuere

Det ble 0-0 og ett poeng mot serieleder Sandnes Ulf 2 på Ålgård stadion mandag kveld.

Ingen av lagene klarte å spille seg til store sjanser før pause. Marius Helle headet tidlig over mål, og skjøt senere like utenfor, mens Bala var nær scoring da han fikk ballen helt nede ved Ulfs stolperot, men Ulfs keeper fikk en fot på ballen og ryddet unna muligheten.

Andre omgang ble etterhvert friskere, og Ulf satte ballen i stolpen i åpningsminuttene. Ulf fikk også en stor sjanse da deres høyrekant ble spilt gjennom. Skuddet gikk like over mål.

Vi kom etter hvert til noen muligheter ved Bala og Krastev på gjennomløp, mens Monsen traff stolpen på frispark, men kampen endte med 0-0. Et godt resultat med tanke på det solide laget Sandnes Ulf 2 stilte med.

Eden Zormath debuterte for Ålgård og gjorde en solid jobb sammen med Novak i midtforsvaret.