Ålgård - Sokndal 26. august 2022: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

9. aug. 2023

29. jun. 2023

• forrige 06:0729. jun. 2023 kl. 06:07Algardfkadmin diskusjon bidrag 3 402 byte +3 402 Ny side: 26. august 2022 <b>Ålgård - Sokndal 3-0 (1-0)</b> Ålgård vant komfortabelt 3-0 etter scoringer av Kristofer Atli Bjarnason (2) og Vetle Eidsaa. Ålgård startet kampen klart best og satte raskt trykk på gjestene fra Sokndal. Sindre skjøt like utenfor før Kisko fikk ballen på høyrekanten, satte fart og skjøt ballen knallhardt i mål allerede etter åtte minutter. Utover omgangen leverte Ålgård flere gode angrep, men nærmest scoring var likevel…