Ålgård - Sola 2 28. oktober 2022

28. oktober 2022

Ålgård - Sola 2 7-2 (2-1)

Regnet høljet ned, og ballen rant inn bak Solas keeper, da Ålgård til slutt vant hele 7-2.

I høljeregn og motvind slet Ålgård i åpningsminuttene, det var gjestene som startet kampen best, men etter hvert foregikk mer og mer av spillet på Solas banehalvdel. Halvveis ut i omgangen fikk Zabi ballen foran Solas sekstenmeter, vippet ballen opp og sendte den hardt i mål bak Solas keeper.

Sola fikk etter hvert et par muligheter, et skudd gikk like utenfor, og Jeppe tok seg av et skudd og et gjennomspill. Sola skulle riktignok få nettkjenning, men i eget mål. Elias slo et hardt innlegg langs bakken som Sola fikk en fot på og styrte i eget nett. Linjedommer var riktignok oppe med flagget, men dommer godkjente scoringen.

Etter pause åpnet slusene seg og målene begynte å renne inn. Kisko mottok ballen inne i sekstenmeteren, vendte elegant opp og fikk skutt, keeper fikk styrt ballen unna, men den endte opp hos Elias som hamret den i mål. Ålgård scoret så rett fra avspark, et hardt skudd fra Kisko, før Mattis kontrollert sendte ballen opp i lengste hjørne, og Ålgård ledet 5-0 et kvarter ut i andre omgang.

Etter dette roet kampen seg noe, i hvert fall i antall mål, men Sola kan først og fremst takke sin keeper som med flere feberredninger hindret flere scoringer en stund. Rett før slutt kontret Ålgård, Gisle ble spilt frem og gjorde resten selv, dro av en Sola-spiller og hamret ballen i mål. Sola fikk et par trøstemål på overtid, mens Kisko hamret inn sitt andre for dagen.