Hopp til navigering Hopp til søk

21. september 2015

Ålgård - Start 2 1-0 (0-0)

Ålgård stadion, 200 tilskuere

Ålgård vant 1-0 for andre hjemmekamp på rad, og som mot Vigør var det Andreas Ravndal som scoret kampens eneste mål.

Ålgård startet brukbart og hadde kampens første sjanse etter 6 minutter da Henrik og Bala kombinerte ned høyrekanten, innlegget ble slått foran mål, og Andreas brystet ballen over mål. Vi har en ny mulighet minutter etter da vi på nytt spiller oss fint fremt, men uten å få trykk i avslutningen.

Stort mer er det ikke å si om første omgang som etter hvert utviklet seg til å bli en stillingskrig, hvor ingen av lagene skaper noe særlig til sjanser. I andre omgang skaper vi langt mer, og er klart best.

Henrik på kanten var spesielt god i denne omgangen, Starts back måtte til slutt byttes svimmel av banen. Gang på gang forserte han forbi på høyrekanten, men marginene inne foran mål så ut til å gå imot oss.

Det gjenstod et kvarter da Tommy slo en lang ball retning Andreas som gikk forbi en forsvarer, rundet keeper og trillet ballen rolig inn i nettet. Bare minutter senere kunne han punktert kampen da ballen gikk til ham via en Start-spiller, men scoringen ble annulert for offside.