Gamle Ålgård stadion, ? tilskuere

Ålgård tok 3 viktige poeng, men gjorde oppgjøret unødvendig spennende da nyopprykkede Stord ble sendt hjem med tap...

Corner: 8-4

Sjanser: 11-5

Kampen: Solid 1. omgang der Gix`s løp gjennom etter 6 minutter satte premissene. Rødt kort til Stords Tor Vibra, og bra kontroll og mange sjanser omgangen ut, litt rusk defensivt etter scoringen ga varsel om problemene som skulle komme.

Grei start på omgangen, men gjestene yppet seg og begynte å få tro på poeng. Troen ble drept, trodde alle, da vi fikk 2-0, men på et blunk var de hvitkledde ajour da Tor Alliga og Tor Kalkula scoret to kjappe etter horribelt forsvarsspill. Pasninger gikk i hytt og vær og vi virket rystet. Vi kom til hektene og et øyeblikks magi av Gix ga Øystein en sjanse han ikke lot gå fra seg. Headingen gikk til side for Tor Lek i Stord-buret og dermed 3 poeng.

Overraskelsen: Stords come-back og høyden på Stord-trener Tor Kjempes

Våre 5 beste: Gix, Øystein, Valland, Rogvi, Jonas

Mest positivt: Vi produserer mye og er det klart beste laget / Vi kommer igjen etter kalddusj / Mye folk på tribunen

Kan bedres: Høye skuldre i forsvarsspillet / Gir bort mange cornere og sjanser tross stort overtak / Klarerer for lite / Brenner mange klare sjanser