Ålgård - Tollnes 17. oktober 2015

17. oktober 2015

Ålgård - Tollnes 3-1 (2-0)

Ålgård stadion, 232 tilskuere

Sesongens siste hjemmekamp endte med 3-1 (2-0) over Tollnes fra Skien etter scoringer av Andreas Ravndal og Lennox Kanu.

Ålgård startet friskt og var frempå allerede etter fem minutter, innlegget ble slått fra høyre, Andreas fikk ballen på bakre stolpe, men keeperen til Tollnes leverte en fantomredning og fikk slått til corner.

Andreas startet friskt, og etter 11 minutter skapte han et frispark i farlig posisjon. Monsen slo frisparket presist inn i feltet, og Andreas fikk stå helt alene og heade ballen i en fin bue over keeper i mål helt ute ved stolpen.

Ålgård holdt trykket lenge, men etter hvert jevnet kampen seg noe ut. Etter halvtimen fikk Tollnes frispark på midten, slo inn i feltet, og ballen havnet hos Martin dypt nede på egen venstrekant. Han slo ballen langt mot Kanu som løp gjennom og trillet ballen i mål da keeper rykket ut.

Etter pause var Ålgård svært nær scoring allerede etter syv minutter da glitrende kombinasjoner gjorde at Andreas kunne løpe gjennom, han løftet ballen over keeper, men traff stolpen. Returen tok Kanu seg av, men skjøt i en Tollnes-spiller på streken.

Tollnes hadde noen halvsjanser utover omgangen, men farligst var det da Tollnes var på vei gjennom, men Eskil var raskt frempå og fanget ballen i sikkert grep. Men Ålgård så farligst ut, og etter 66 minutter ble ballen spilt frem til Kanu som kranglet seg forbi alt og alle og trillet ballen inn i det tomme målet til 3-0.

Tollnes reduserte et kvarter før slutt, men seieren var aldri truet for Ålgård sin del.

Markus Vik ble historisk da han som første spiller født på 2000-tallet fikk sin A-lagsdebut. Han er også Ålgårds yngste spiller i nyere tid.