Ålgård - Torvastad 28. april 2023

28. april 2023

Ålgård - Torvastad 2-1 (1-0)

Arne Ravndal ble tomålscorer etter at han først satte inn et straffespark, før han øket ledelsen 20 minutter før slutt. Torvastad fikk et trøstemål til slutt, men poengene ble igjen på Ålgård.

Kampen åpnet jevnspilt, det tok et kvarter før Ålgård fikk trykket nok på til at Vetle fikk sendt et tungt skudd mot mål. Rett etterpå fikk vi frispark, Torvastad kontret og var svært nær scoring. Vi fikk et par gode muligheter mot slutten, Torvastad pådro seg gult (luktet rødt) da de klippet ned Henrik i full fart fremover, og da de kjørte reprise minuttet etterpå, denne gang innenfor sekstenmeteren og klart straffespark. Arne ventet ut keeper som kastet seg til høyre, og satte ballen i mål i motsatt side.

Ålgård fikk flere gode muligheter på langskudd over andre omgang, men Torvastad var farlige, særlig Roy André Miljeteig som stadig la innlegg fra høyrekanten. 20 minutter før slutt var han svært nær scoring på en heading på en corner, men like etterpå satte Frank inn Vebjørn og Gysland, Ålgård fikk satt inn presset og Arne dro med seg ballen forbi Torvastad-forsvaret og skjøt via stolperota og i mål til 2-0.

Vi har bedre kontroll etter 2-0, men Torvastad dryler en i krysset langt på overtid. Det ble derimot det siste som skjedde i kampen, og vi er nå oppe i 13 poeng på de første fem kampene.