Ålgård - Vard 2 8. september 2023

8. september 2023

Ålgård - Vard Haugesund 2 1-2 (0-0)

Ålgård stadion, 296 tilskuere

Kristofer Atli Bjarnason gav Ålgård ledelsen 25 minutter før slutt, men Vard svarte og snudde kampen.

Ålgård startet kampen godt og skapte en stor mulighet allerede etter to minutter da David gikk ned til dødlinja og fant Kisko foran mål, men Vard fikk forstyrret nok til at vi ikke fikk priket ballen i mål. Kampen jevnet seg etter hvert ut, vi skapte noen halvsjanser, mens Vard fikk et par muligheter etter et par uvørne tversoverpasninger i backfireren, uten at noen av lagene skaffet seg et overtak før andre omgang.

Kampen fortsatte i samme spor helt til halvspilt andre omgang da Ålgård spilte five-a-side inne i vards sekstenmeter, Henrik flikket ballen videre med hælren til Kisko som var nådeløs og hamret ballen i mål via stolperota.

Vard fikk etter hvert satt inn ett større trøkk, og ti minutter før slutt var det kun en kjemperedning av Berg som hindret scoring. På den påfølgende corneren måtte han derimot gi tapt da ballen ble slått på bakre stolpe og headet kontant i mål. To minutter før slutt løper de inn 2-1, noe vi ikke klarer å svare på.

Surt tap etter at vi ledet, men vi hever oss og spiller en bedre kamp enn mot Sandved, mot et godt lag.