Hopp til navigering Hopp til søk

1. mai 2016

Ålgård - Vard Haugesund 2 1-3 (1-2)

Ålgård stadion, 112 tilskuere

Vard 2 startet kampen friskest, men vi kom mer med etter at kvarteret var passert. Etter 36 minutter mister vi ballen utenfor Vards sekstenmeter, Vard kontrer, og Rune Løvland løper gjennom og skyter ballen i mål bak Eskil. Utligningen kommer fem minutter senere etter glitende spill opp langs høyrekanten, Landa stikker gjennom Bala som løper til dødlinja og legger inn. Foran mål venter Kyvik som header ballen utagbart inn bak Vards keeper.

Vard svarte umiddelbart, vi er upresise i et fremspill etter at Vard var i angrep, dermed kommer ballen raskt tilbake, Løvland får igjen ballen og skyter ballen opp i krysset fra seksten meters hold.

Andre omgang ble sjansefattig, vi fikk riktignok en stor sjanse på et frispark fem minutter før slutt der Tommy skjøt utenfor på returen, men Vard hadde også en stor sjanse på et innlegg som ble headet like utenfor.

Tre minutter før slutt punkterte Vard 2 på et straffespark og fast satte sluttresultatet til 3-1.