Fra Ålgård FK
Hopp til navigering Hopp til søk

25. april 2017

Ålgård - Vard Haugesund 2 5-0 (1-0)

Ålgård kjørte over Vard Haugesund 2 og vant fortjent 5-0 etter scoringer av Bala (2), Daniel Eide Hansen, Krantic og Bjarnason.

Ålgård startet kampen best, og hadde en stor sjanse ved Kisko allerede etter 3 minutter, og i perioder trykket vi Vard 2 bakover på banen i lengre perioder. Halvveis ut i omgangen fikk Bala ballen på 20 meters hold og skjøt knallhardt i mål til side for keeper. Ålgård fortsatte trykket, og kunne ha øket like etterpå, men kampen roet seg noe etter dette.

Vi fortsatte å føre kampen etter pause, og Henrik hadde et par halvsjanser til å øke ledelsen, før Bala timet perfekt, rev til seg ballen på midten og løp fra Vards forsvar og kranglet ballen forbi keeper. Like etterpå var det Daniel sin tur til å tegne seg på scoringslista, da han skjøt hardt og kontrollert helt nede ved stolperota.

Etter 67 minutter kom muligens årets mål på Ålgård stadion. Ålgård hadde corner, ballen landet til slutt hos Ilijaz som fra 20 meter klistret ballen i krysset.

Ålgård kjørte over Vard og hadde flere muligheter til å øke, Vard fikk en mann utvist, og til slutt fikk Kisko fastsette sluttresultatet til 5-0 da han headet et innlegg fra Shabi i mål.