Ålgård - Vidar 1. mars 2008

1. mars 2008

Ålgård - Vidar 3-2

Solås kunstgress, ? tilskuere

Kampen: God start i motvinden (!), åpnet med suser og ledelse etter 2.08, Vidar fikk trille litt ball, men vi lå kompakt og kontret kjapt og giftig. Skapte mange sjanser, tre i stengene og burde ledet med større sifre. Mer rotete etter pause, tidlig scoring også i denne omgangen. Vi rotet bakover og slapp dem til to reduseringer, men kom til hektene og var klart best siste 20. Burde scoret flere.

Corner: 7-1 - Sjanser: 10-3

Mest positivt: Sterk 1. omgang der vi lå kompakt/Skapte mange store sjanser/Flotte scoringer, 2 etter innlegg/Vi turde skyte mye/Pasningskvaliteten langt bedre enn sist vi møtte Vidar

Mest negativt: Igjen for lette mål inn/Setter for få av sjansene/Loen kom på 3-0