Ålgård - Vidar 2 28. september 2021

28. september 2021

Ålgård - Vidar 2 4-3 (3-0)

Ålgård stadion, 230 tilskuere

En god første omgang og 3-0-ledelse ble snudd til 3-3 og full panikk etter pause, men Vetle Birkedal svarte umiddelbart etter utligningen og sikret 4-3.

Vidar 2 startet best i innledningsminuttene og presset oss hardt bakover, men vi stod i mot, og etter 11 minutter fikk vi lagt inn fra venstre, Zabi avsluttet på mål og Henrik hamret returen opp i nettaket.

Utover omgang hadde Ålgård god kontroll og øket til 2-0 etter halvtimen da Zabi slo et innlegg fra høyre, Vetle Birkedal var på ballen foran keeper og sendte ballen i mål. 3-0 kom rett før pause da Henrik satte fart og dro ballen med seg forbi den ene Vidar-forsvareren etter den andre, skuddet gikk riktignok i stolpen, men Ålgård bet seg fast, og da Henrik fikk ballen tilbake, satte han ballen kontant i mål.

Vidar fikk en redusering tolv minutter ut i andre omgang, og dominerte kampen etter dette. Vidar scoret to ganger i de siste ti minuttene. Utligningen kom bare tre minutter før slutt, men vi svarte ved Vetle umiddelbart og tok tilbake ledelsen og sikret seieren.