Ålgård - Vidar 2 28. september 2021: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

2. jul. 2023

• forrige 07:152. jul. 2023 kl. 07:15Algardfkadmin diskusjon bidrag 3 199 byte +3 199 Ny side: 28. september 2021 <b>Ålgård - Vidar 2 - Ålgård 4-3 (3-0)</b> Ålgård stadion, 230 tilskuere En god første omgang og 3-0-ledelse ble snudd til 3-3 og full panikk etter pause, men Vetle Birkedal svarte umiddelbart etter utligningen og sikret 4-3. Vidar 2 startet best i innledningsminuttene og presset oss hardt bakover, men vi stod i mot, og etter 11 minutter fikk vi lagt inn fra venstre, Zabi avsluttet på mål og Henrik hamret returen opp i nettaket. Utov…