Ålgård - Vidar 7. februar 2009

7. februar 2009

Ålgård - Vidar 2-3 (0-2)

Solås kunstgress, ? tilskuere

Ålgård tapte 2-3 (0-2) for et bra Vidar-lag på en flott kunstgras-matte lørdag, og laget har nok å henge fingrene i fram mot seriestart...

1-3: Flott innlegg av Jonas tatt på volley av Skogen

2-3: Jonas skjærer inn foran og blir felt til straffe, Skogen scorer sikkert

Kampen: Daff start ble forsterket av hissige gjester som fikk ta ledelsen, vi virket tunge og kom hele tiden på mellomhånd. Det ble 2-0 til pause i en omgang hvor Vidar var klart best.

Etter pause så vi tidvis tendenser til bedring, og selv om gjestene økte til 3-0, fikk vi et par oppturer mot slutten i form av to reduseringer.

Corner: 3-2

Sjanser: 3-7

Mest positivt: Vi kommer tilbake og pynter på resultatet og står kampen greit/Det er lenge til 13. april/Vi fikk kamptrening når det meste av fylket er snødekt

Mest negativt: Slipper inn lette mål/Markerer som et juniorlag/Skaper kun 3 målsjanser/Mangler totalt sprut og entusiasme