5. september 2015

Ålgård - Vigør 1-0 (0-0)

Ålgård stadion, 150 tilskuere

Ålgård vant 1-0 (0-0) over Vigør lørdag etter scoring av Andreas Ravndal.

Kampen lignet på sett og vis kampen i Kristiansand i vår. Vigør stod lavt, mens vi stanget i forsvarsmuren og slet med å finne veien gjennom. I første omgang kom vi kun til halvsjanser på langskudd, Vigørs keeper slet med å holde Martins tunge skudd etter kun to minutter, men de store sjansene lot vente på seg.

Denis ble passet svært godt på av Vigørs stoppere, og han ble byttet ut med debutanten Lennox Kanu i pausen. Samtidig kom også Daniel Eide Hansen inn, og han bidro sterkt på midten med å slå pasninger som åpnet veier inn gjennom Vigørs forsvar.

Det tok kun tre minutter av andre omgang før han fant Henrik på høyrekanten, innlegget var presist og Andreas skjøt like utenfor. Henrik var også godt involvert da Vigør rotet det til for seg selv, skuddet gikk like utenfor. Omgangen nærmet seg ti minutter gammel da gjestene i siste liten fikk slått unna en frekk stikker som Daniel sendte i retning Andreas.

Like etterpå kom Vigørs største sjanse i kampen da de vant ballen på egen halvdel og startet en overgang. Ballen ble slått langt opp, Vigørs spiss løp alene gjennom, men Eskil var våkent fremme og fikk måket ballen unna.

Det luktet 0-0 da kampen gikk inn i sine siste ti minutter, Vigør var disiplinerte og jobbert hardt i forsvar, men som i begynnelsen av omgangen ble det slått en pasning i bakrom, og denne gang kunne Andreas plukke opp ballen og skyte hardt opp i nettaket bak Vigørs keeper.

Henrik var nær å punktere kampen da han gled forbi to forsvarere, men keeper var heldig og fikk nok av foten i ballen til at den spratt unna. Vigør satset alt i sluttminuttene, sendte keeper opp på corner, men brisen fra gjestene på slutten kunne ikke hindre oss fra å sanke nye tre poeng.