22. august 2009

Åsane - Ålgård 0-1 (0-0)

Myrdal stadion, ? tilskuere

Ålgård fortsetter sin gode form og tok en sterk borteseier mot Åsane i Bergen...

Kampen: Våken og god åpning av oss, fin kontroll bakover og med overtak i ballbesittelse. Skapte lite, men Per med stor sjanse som ble reddet på streken. Hjemmelaget lå lavt og skapte 0.

Kampen åpnet seg mer opp etter pause, hele tiden med et lite overtak til oss. Øystein avgjorde 10 min før slutt med en glimrende dupper, resten ble et stormløp mot Valland der han hadde to matchvinner-redninger - og der vi slet med å klarere.

Kampen sett under ett en fullt fortjent seier, der vår sterke stall igjen ble utslagsgivende.

Corner: 2-4 til oss

Sjanser: 5-6 til oss

Våre beste menn: Valland, Robert, Thomas, Oddas, Jonas

Overraskelsen: Åsane var redde oss, la seg lavt og hadde lite å by på før en desperat sluttspurt