Hopp til navigering Hopp til søk

6. oktober 2016

Brodd - Ålgård 4-0 (1-0)

Midjord stadion, 150 tilskuere

Ålgård tapte hele 4-0 mot et Brodd i flytsonen. Vi hang godt med til pause, men etter pause var det bare et lag på banen.

Brodd kom fra 14-1 i målforskjell på de to siste kampene, og torsdag kveld fikk vi se hvorfor laget scorer så mye mål som de gjør. Det var uventet at vi skulle bli påført vårt største nederlag i tellende kamp siden Viking i cupen i fjor, men Brodd gikk aggressivt ut fra start og scoret på sin tredje corner halvveis ut i første omgang. Ballen skiftet retning flere ganger foran Eskil og gikk til slutt i bue over keeper og inn i mål. Frem mot pause kom vi mer med i kampen, men resultatet stod seg til pause.

Andre omgang var kun ti minutter gammel da Brodd igjen var heldig. På samme måte som på den første scoringen var ballen innom flere Ålgård-spillere før den forsvant inn i mål bak utmanøvrerte Eskil.

Nå var Brodd i flytsonen og hamret først inn et skudd på volley 20 minutter før slutt, før hjemmelaget punkterte kampen på et hardt innlegg fra kanten langs bakken, inne foran mål ble ballen skutt knallhardt i mål helt nede ved stolperota.

Det er bare å innse at vi aldri møtte helt opp til slaget på Midjord, Brodd viste en innsats vi ikke klarte å stå imot. Nå blir kampen mot Bryne 2 helt avgjørende for om vi klarer å karre oss med i neste års 3. divisjon. Vi har riktignok en kamp mot Staal etter det, men da kan alt skje. Med seier mot Bryne 2 sikrer vi plassen matematisk.