Bryne - Ålgård 22. januar 2011

22. januar 2011

Bryne - Ålgård 1-2 (1-1)

Loen, 250 tilskuere

Målene: 1-1 (12. min): Flott langpasning til Håvard i bakrommet, han går til linja og legger inn til Edwin som header ballen fra 10 meter ned til venstre for Brynes keeper. 2-1 (90. min): Monsen får ballen, drar av en mann og kliner ballen i krysset fra 25 meter.

1. omgang: Vi starter kampen best og skaper to halvsjanser allerede i åpningsminuttene ved et skudd fra Taksi fra 20 meter og et godt innoverskrudd frispark. Det er likevel Bryne som tar ledelsen når Risholt får stå helt alene på 7 meter og styre inn 1-0. Vi svarer nesten umiddelbart ved Edwin, og etter dette jevner kampen seg ut. Etter 21 minutter klarer ikke Brynes forsvar å få ballen bort fra Edwin. Han river seg løs, men skyter over. Brynes siste sjanse i omgangen kommer etter halvtimen da Marius skyter fra 16 meter, ballen stryker tverrliggeren. Like før pause kan Andreas utfordre en enslig Bryneforsvarer, men han får en tå på ballen, slik at skuddet blir fra skrått hold og ballen går til venstre for mål.

2. omgang: Igjen en god start. To raske cornere presser Bryne, men de får ryddet opp og flytter banespillet over på vår banehalvdel, men uten å komme til målsjanser. Etterhvert tar vi mer og mer over. Etter 71 minutter får vi en kjempesjanse etter glimrende spill på venstrekanten. Raske og presise pasninger åpner Brynes forsvar, ballen blir spilt inn foran mål, men dessverre er det ingen som når frem til å sette den i mål. Helt på tampen av kampen scorer Monsen seiersmålet.