EIK - Ålgård 5. juli 2014

5. juli 2014

EIK - Ålgård 3-0 (3-0)

Idrettsparken 200 tilskuere

Jevnspilt kamp mot EIK på Husabø, med unntak av et kvarter i første omgang som ødela alt.

Kampen startet jevnspilt, og det så ut som Ålgård hadde god kontroll, men på EIKs første mulighet etter 12 minutter, var hjemmelagets danske debutant, Christian Andreasen, heldig da han traff et innlegg på halv volley. Ballen gikk utagbart helt ute ved motsatt stolperot.

Dermed knakk vi sammen, og EIK startet et stormløp. På fem minutter etter ledelsen sendte de et kanonskudd fra 18 meter like til side for mål, et frispark ble slått inn i feltet hvor EIK satte ballen i tverrliggeren fra sju meter på åpent mål, før Thomas Leidland slår en corner direkte i mål i medvinden. EIK opprettholdt trykket, og 25 minutter ut i første omgang løper Andreasen gjennom alene med Magnus og setter ballen sikkert til side i mål. Det luktet offside, men målet var godkjent, og vi lå under 3-0.

Etter dette hever vi oss betraktelig og skyter i stolpen og tverrliggeren, EIKs eneste sjanse i andre halvdel av omgangen var et knallhardt skudd i stolpen.

Andre omgang ble mer jevnspilt, med et jevnt økende trykk fra oss. Likevel var det EIK som fikk de største sjansene rett før slutt, men Magnus reddet mesterlig ved tre anledninger.