Hopp til navigering Hopp til søk

11. april 2023

Figgjo - Ålgård 1-4 (1-2)

Idrettstunet, 300 tilskuere

Ålgård vant komfortabelt 4-1 mot Figgjo tirsdag kveld og er klar for neste runde i Rogalandscupen.

Jeppe startet kampen med å redde Figgjos straffespark som de hadde på grunn av divisjonsforskjellen. Ålgård hadde god kontroll i åpningen av kampen, kom til noen halvsjanser før Kalsås fant fram slegga og hamret ballen i lengste etter seksten minutter.

Et kvarter senere fulgte Benjamin opp etter at vi tråkler oss gjennom i midten, alene med keeper gjorde han ingen feil og plasserte ballen forbi keeper og i mål. Så langt var alt oppskriftsmessig, men rett før pause er Figgjo fremme på en sjelden visitt, vi har to muligheter til å heade unna, men ballen lander hos Oliver Ivesdal som på hel volley får drømmetreff, og ballen går i en bue over Jeppe og i mål.

Dette ga Figgjo et håp, men 20 minutter før slutt får vi frispark rett utenfor sekstenmeteren. Arne finner frem slegga, skuddet er godt plassert, og selv om keeper får fingertuppene på ballen er han sjanseløs og klarer ikke å hindre ballen i å fortsette inn i mål. Få minutter senere punkterer Henrik ballen etter litt flipperspill inne i Figgjos sekstenmeter, han finner en åpning mellom bena på Figgjos stopper og sender ballen i mål til sluttresultatet 4-1.