Forus og Gausel - Ålgård 19. september 2023

19. september 2023

Forus og Gausel - Ålgård 2-1 (0-0)

XL-Bygg banen, 25 tilskuere (15 fra Ålgård)

Ålgård skapte sjanser, men Forus og Gausel var mer effektive og vant kampen 2-1 tirsdag kveld.

Hjemmelaget hadde mye av banespillet før pause, men Ålgård skapte de største sjansene. Til tross for mange cornere, gikk ballen stort sett gjennom feltet, eller ble klarert oppover på banen eller til ny corner.

Kampen kunne ha åpnet på best mulig vis da Henrik ble spilt fri allerede i åpningsminuttene, men i stedet for å avslutte selv sendte han ballen til bedre (offside) plasserte Odin som fant nettmaskene, uten at det ga tellende resultat. Samme mann headet i stolpen halvveis ut i omgangen, før vi fikk en stor sjanse helt på tampen da et nydelig innlegg fra Henrik til Kisko strøk knallhardt like over tverrliggeren. 4-1 i sjanser favør oss, men det forble målløst til pause.

Forus tok ledelsen rett etter pause da de utnyttet at vi havnet i ubalanse bakover, men vi var svært nær å utligne nesten umiddelbart etter da Amir løp seg fri på bakre stolpe og headet et perfekt innlegg fra David like utenfor. Ti minutter før slutt la Per ballen til Kisko som tok den med seg inn i banen og skjøt knallhardt i mål. Kampen endte likevel med nok et tap da hjemmelaget to minutter før slutt slo en corner som ble headet knallhardt i mål.

Kampen var totalt sett en klar bedre fra både Sandved og Torvastad, vi skaper flest sjanser, og det er derfor ekstra surt at vi igjen står igjen uten poeng. Sindre viste hvorfor vi savnet ham mot Torvastad, mens Per gjorde en svært god jobb på venstrebacken. Vølstad startet også friskt på høyrekanten, og viste at det blir kamp om plassene etter hvert som vi begynner å få tilbake spillere fra skadelista.