Forus og Gausel - Ålgård 4. november 2022

4. november 2022

Forus og Gausel - Ålgård 2-1 (2-1)

Zabi Habibullah reduserte Forus og Gausels ledelse, og Ålgård jaget utligning gjennom hele andre omgang, men det endte med 2-1 tap i sesongavslutningen fredag kveld.

Forus styrte første omgang og kunne gå til pause med 2-1. Vi hadde et par brukbare muligheter, Elias' skudd traff en Forus-spiller og gikk ut til corner, mens debutant Andreas Pedersen hadde et tungt skudd fra 18 meter som strøk feil side av tverrliggeren.

Ti minutter før pause løper Engebretsen alene gjennom mot Jeppe, har all verdens tid på å sikte og sendte ballen utagbart inn i mål. 2-0 var av det småpene slaget, ballen spilles opp mot dødlinja på deres høyreside, og det presise innlegget ble løftet inn foran mål hvor Tvedt headet ballen kontant i mål. Helt på tampen av omgangen får vi en straffe som Zabi satte i mål.

Det sørget for at vi har scoret i 25 kamper i løpet av sesongen, vi gikk kun målløse av banen hjemme mot Randaberg i 2. serierunde.

Etter pause var Ålgård lystne på flere mål og presset både Forus og Gausel bakover på banen. Et kvarter før slutt fikk Ålgård frispark på 20 meters hold, Aabrekk fyrte av, ballen traff tverrliggeren og landet på innsiden av mållinja før den spratt ut igjen. Verken dommer eller linjedommer fikk med seg dette, og vinket spillet videre til ville protester.

Det var dessverre det nærmeste vi kom flere scoringer, og sesongen ebbet ut med et småsurt 2-1 tap på Forus.