Frøyland - Ålgård 12. mai 2017

12. mai 2017

Frøyland - Ålgård 5-1 (2-0)

Sven Næsse ga Ålgård nytt håp da han reduserte til 1-2 rett etter pause, men Frøyland ble for sterke og vant hele 5-1 fredag kveld.

Ålgård åpnet lovende og hadde et ganske godt trykk mot Frøylands mål rundt kvarteret, men vi utnyttet ikke sjansene, og istedet kontret Frøyland inn ledermålet etter 17 minutter. Etter halvtimen skjedde nesten det samme, vi hadde to cornere, Viland headet i tverrliggeren, istedet overtar Frøyland, slår et innlegg som får en lei stuss foran keeper som gir retur, og Frøyland leder 2-0.

Det kunne også vært mer før pause da vi i sluttminuttet roter det til bakover, Hole får løpe alene gjennom mot Kenneth, men han skyter like utenfor.

Kun tre minutter ut i andre omgang får vi en redusering ved Sven som skyter en markkryper i mål fra 20 meter. Etter dette er vi litt mer med i kampen, men Frøyland maler på og får en gedigen mulighet hvor Kenneth må ut i full strekk og får bokset ballen til corner. Hole punkterer kampen få minutter senere da han dribler av tre Ålgård-spillere og skyter knallhardt i lengste hjørne.

Etter dette går vi opp i limingen og hjemmelaget får to enkle scoringer mot slutten. Dermed taper vi hele 5-1, det største tapet mot Frøyland noen gang. Det er også det første tapet for Frøyland i seriekamp.