Grane - Ålgård 21. mars 2009

21. mars 2009

Grane - Ålgård 0-3

Kemer, Tyrkia, 50 tilskuere

Ålgård slo et heller ordinært Grane-lag (3-div) med solide 3-0 (2-0) og viste mye positivt på tampen av treningsleiren...

Corner: 5-5

Sjanser: 5-1

Dommer: Mustafa Gûl

Våre beste: Jonas, Robert, Christer, Henke, Valland, Øystein, Skogen

Kampen: Sterk åpning med solid trykk og kompromissløst forsvar. Ledelse etter 4 min, holdt bra i drøyt 20, litt utav det uten å slippe til annet enn 2 cornere. Kom bedre mot slutten og fikk ny scoring. Tok pause i 24 grader med en god følelse.

Ny sterk åpning og 3-0 etter hvilen, datt mer og mer av, men holdt et såpass anstendig nivå at vi holdt nullen.

Overraskelsen: Christer kommer inn og gjør jobben som ryddegutt suverent

Mest positivt: 3 fine mål på hodet/Meget trygg forsvarsfirer der stopperparet imponerte spesielt/Keeper med årsbeste/Mye bra spillemessig

Kan bedres: Gir bort unødige cornere/Skaper for få sjanser/Søler bort kontringer