Hana - Ålgård 9. juni 2023

9. juni 2023

Hana - Ålgård 3-3 (0-1)

Ålgård ledet 3-1 da ordinær tid var slutt, men dramatiske overtidsminutter endte med 3-3 og poengdeling på Fjedlet.

Ålgård åpnet klart best og hadde god kontroll gjennom store deler av første omgang. Hana hadde et par halvfarlige muligheter halvveis i omgangen, men de produserte vi også en del av. Sindre var farlig frempå med et skudd etter halvtimen, og Ålgård tok ledelsen fem minutter før pause da Henrik ble spilt gjennom og trillet ballen til side for keeper.

Hana utlignet fem minutter ut i andre omgang ved Eirik Larsson da han headet ballen i mål på en corner, men det tok kun tre minutter før vi var tilbake i ledelsen da Benjamin hamret inn en retur, også det på en corner. Det hele så veldig lyst ut da Arne klarte å tre Kisko gjennom slik at han kunne øke til 3-1, men fire minutter på overtid går vi opp i limingen og klarer å slippe inn to scoringer før dommer blåser av kampen.