Hei - Ålgård 26. september 2015

26. september 2015

Hei - Ålgård 2-2 (1-0)

Mortens Plass, 40 tilskuere

Andreas Ravndal og Martin Håland scoret hvert sitt mål da Ålgård spilte 2-2 borte mot Hei i en svært dramatisk kamp lørdag ettermiddag.

Ålgård dominerte store deler av kampen, og hadde ballen klart mest, men det var Hei som tok ledelsen minuttet før pause. Eskil tok et utspark og selv om han landet innenfor streken på sekstenmeteren, ble det dømt frispark for å ha holdt ballen utenfor sekstenmeteren. Skuddet gikk helt ute ved stolpen, det så ut som ballen ble stoppet på streken, men ballen var over streken.

Andre omgang ble stort sett spilt mot et mål, med noen sporadiske forsøk på overganger fra vertenes side. Et par av disse var skumle, og vi var heldige som slapp unna da Hei skjøt like utenfor 20 minutter før slutt.

Det var derfor ikke ufortjent da utligningen kom på corner åtte minutter før slutt. Monsen avsluttet et angrep via et Hei-hode, og det påfølgende hjørnesparket ble til slutt headet i mål av Andreas etter at flere spillere febrilsk prøvde å pirke ballen inn bak Heis keeper.

Kun to minutter før slutt tok vi så ledelsen da Martin fikk ballen litt til venstre for mål, på 20 meters hold hamret han ballen inn helt nede ved stolperota. På dette tidspunktet burde kampen vært avgjørt, men Hei sendte alt fremover da de fikk frispark på midten. Da frisparket gikk, pekte dommeren på straffesparkmerket, og Hei satte ballen til side for Eskil.

Etter at den verste bitterheten for resultatet har lagt seg, viser det seg derimot at vi er nøyaktig like langt etter denne kampen, som vi var før. Frøyland må fremdeles avgi poeng for at vi skal rykke opp, og vi må vinne resten. Det er bare å brette opp armene og gjøre en bedre jobb i storoppgjøret neste lørdag når Pors kommer på besøk.