Hopp til navigering Hopp til søk

23. august 2008

Mandalskameratene - Ålgård 2-2 (0-0)

Idrettsparken, ? tilskuere

God åpning av oss, vi virket piggest og kom til noen halvsjanser, Gix en stadig trussel med sin fart. Aleks ut med 5 sting i leppa etter 10 min. Etterhvert kom de grønnkledde til hektene og overtok. Vi var svært baktunge og skapte lite siste halvdel av omgangen.

Åpnet bedre etter hvilen og Thuns raget høyest på flott Jonas-innlegg og headet oss i ledelse. Ble en forsvarskamp etter det, igjen bakpå og utligningen måtte komme, allikevel en nedtur i og med at kun kvarteret gjenstod. Jevnt etter 1-1, men på corner 4 minutter før slutt scorer Tor Olve Fagnastøl (trenger ikke tulle med det navnet) og makrellstimen går av skaftet. Vi viser suveren moral, Skogen treffer stolpen, like etter kriger vi inn utligning når uret viser 89.40.