Mandalskameratene - Ålgård 29. august 2015

29. august 2015

Mandalskameratene - Ålgård 4-1 (1-0)

Idrettsparken, 136 tilskuere

Ålgård tapte 4-1 (1-0) for MK på Idrettsparken i Mandal lørdag. Reduseringen kom ved Kristian Krastev på straffespark like før full tid.

Ålgård leverte årsverste lørdag mot MK i Idrettsparken i Mandal. Vi ble stående og se på, mens MK løp, jobbet og slet gjennom 90 minutter. I de siste ti minuttene lå MK-spillerne strødd med krampe, og det var ingen tvil om at seieren var fortjent, om noe stor i målprotokollen.

Vi har hatt svake kamper tidligere i sesongen, og det har vært langt mellom kampene hvor vi har fått til spillet vårt, men har stort sett sluppet unna med det og fått med oss poengene. En av de beste kampene var faktisk mot Vigør, som vi ironisk nok tapte.

Lørdag var likevel særdeles svak, og denne gang ble vi straffet på det, så til de grader. MK tok ledelsen på en corner ved rutinerte Inge Nilsen. Ballen ble slått på bakre stolpe, og ballen falt ned hos Nilsen som hamret ballen opp i nettaket.

I andre omgang så det ut til at vi skulle komme mer med, men da presset startet for alvor, var det istedet MK som økte da vi rotet det til for oss selv da vi skulle sette spillet i gang fra egen keeper. Spillet var knapt satt i gang igjen før de igjen løp gjennom, og dermed lå vi under med tre mål.

Rett før de to scoringene ble Gunnar avblåst for frispark, og dommer var raskt oppe med først det gule kortet, før han fulgte opp med et rødt. Han innså imidlertid at Gunnar ikke hadde gult fra før og omgjorde det røde kortet.

4-0-scoringen var kampens peneste. Vi var i ferd med å legge om til tre mann bak, og misforståelser gjorde at MK kunne kjøre en-touch-pasninger gjennom hele vårt forsvar og hamre ballen inn bak Eskil. Reduseringen kom rett før slutt da vi fikk straffe, og Krastev satte ballen sikkert til side for keeper.

Ingenting er avgjort i pulja, og vi har fortsatt muligheter til å henge med i toppen, men vi kan ikke glemme hva som skjer når vi slipper oss nedpå og tror at ting skal skje av seg selv: No battle, no victory.