Nest-Sotra - Ålgård 7. juli 2012

7. juli 2012

Nest-Sotra - Ålgård 3-0 (2-0)

Ågotnes stadion, 40 tilskuere

Nest-Sotra vant 3-0 over Ålgård, vi hadde noen gode sjanser, men ballen ville ikke i mål.

1. omgang: Nest stod høyt fra start av og fikk en tidlig scoring. Vi kom bedre med etterhvert, men Nest økte 4 minutter før pause. Nest var best, men der de hadde marginene med seg, ble det bare nesten ved Rogvi på corner, da Sigbjørn dro seg inn i feltet og trillet ballen forbi keeper, samt da Gunnar sendte ballen knallhardt i tverrliggeren.

2. omgang: Typisk nok for dagen var marginene igjen på Nests side da de fikk frispark like etter pause. Hadde skuddet gått litt høyere hadde den gått i tverrliggeren, litt lavere så hadde Valland nådd ballen. Begge lag fikk flere gode muligheter til å få ballen i mål, men tross tidvis positivt spill fra Ålgårds side, ble det ikke mål i dag. Totalt sett en fortjent seier for Nest, men vi var faktisk ikke så mye dårligere som sifrene skulle tilsi.

Sitatet: -"Du kommer alltid tilbake" (fremsiden på menyen der vi spiste middag, de hadde glemt vår bestilling, trodde vi var 12 stykker, og de siste som fikk mat fikk seks minutter på seg til å spise mest mulig før vi måtte dra videre)