Randaberg - Ålgård 15. februar 2015

15. februar 2015

Randaberg - Ålgård 1-3 (1-0)

Randaberg Arena, 60 tilskuere

Ålgård fikk lite til å stemme i første omgang, men andre omgang ble meget underholdende da 0-1 ble til 3-1 mot Randaberg søndag.

Første omgang startet og sluttet jevnt, men i store deler av omgangen var Randaberg best og spilte seg til flere store sjanser. Vi hadde også noen muligheter, og spesielt Yngve Hagen var meget god offensivt, men innleggene ble slått for høyt, og dermed ble det vanskelig for Ålgård-spillerne inne i feltet å omsette mulighetene til tellende resultat.

Ålgård viste fra første spark i andre omgang at nå mente man alvor. Det tok kun ett minutt før ballen lå i mål etter et nydelig angrep opp langs høyrekanten, Yngve slår lavt inn i feltet, Andy skyter i tverrliggeren før Bala demper ballen og skyter nede ved motsatt stolperot.

Hallgrimsson var anonym før pause, men var meget god i andre omgang som møtende spiss. Etter 50 minutter fikk han ballen feilvendt på 20 meter, vendte forbi Randabergs forsvarsspiller og sendte keeper ut i full strekk på et godt plasset skudd. Den påfølgende corneren slo Yngve presist på bakre stolpe hvor Tommy Eide Møster headet ballen kontant i mål bak en sjanseløs keeper.

Kenneth Monsen kom til flere sjanser etter pause, og etter 56 minutter utfordret han innenfor sekstenmeteren og ble lagt i bakken. Straffen satte han selv sikkert i mål.

Ålgård dominerte totalt etter pause, og Randaberg kom knapt til en eneste mulighet. Det stoppet på tre scoringer, men det kunne blitt mer. Randabergs keeper måtte i løpet av kun tre minutter avverge fire avslutninger fra Gabriel Merkesdal, noe som endte med to cornere for Ålgård.