Randesund - Ålgård 1. mai 2015

1. mai 2015

Randesund - Ålgård 1-1 (0-1)

Sukkevann kunstgress, 100 tilskuere

Det ble bare 1-1 i en svak kamp borte mot Randesund fredag kveld etter at Andreas Ravndal ga oss ledelsen ett kvarter ut i andre omgang.

Første omgang ble jevnspilt, men svært svak av oss. Vi blir med på deres spill, holder riktignok ballen en del i laget, men slår altfor mye bakover, og når vi først spiller fremover, slår vi langt. Randesund hadde flest muligheter, men kom ikke nærmere enn to skudd like til side for mål.

Det var vertene som tok et lite grep om kampen etter en jevnspilt start, men vi overtok etter rundt et kvarter, og etter dette satset Randesund stort sett på kontringer. Det var nære på at vi skulle spille oss gjennom på høyrekanten ved et par anledninger, men RILs forsvarere klarte å få en lang tå på den siste avgjørende pasningen.

Andre omgang var bedre, og vi legger adskillig mer press på de grønnkledde. Scoringen kom etter 57 minutter da Monsen gikk frem på venstrekanten og la skrått tilbake til Andreas som fra sekstenmeteren skjøt ballen inn bak Espen Johnsen med venstrefoten.

Kort tid etterpå tok vi en kort corner, Rogvi rykket frem mot sekstenmeteren og skjøt ballen langs bakken inn til Andreas som skjøt knallhardt rett på keeper. Han hadde ikke mulighet til å holde ballen, og den spratt tilbake til Andreas som headet over mål.

Randesund hadde ikke mange mulighetene etter hvilen, men etter halvtimen kom utligningen. Først fikk de et frispark på 30 meters hold som ble skutt knallhardt i tverrliggeren, ballen fortsatte inn i stolpen før den gikk i bakken rett foran streken. Publikum ropte på scoring, mens Ålgård jobbet febrilsk med å få ballen unna. Det endte i corner, og på den ble ballen skutt knallhardt i magen på Novak som stod på streken, Gunnar kastet seg etter ballen, fikk den i magen på et nytt skudd, før Randesund til slutt sendte ballen utagbart inn bak Gunnar.

De siste minuttene skapte vi trykk på Randesund, og et skudd fra Yngve gikk i stolpen, men det så ut som Johnsen hadde tatt den dersom den hadde gått innenfor. Dermed endte kampen med nok et uavgjort.