Riska - Ålgård 16. februar 2019

16. februar 2019

Riska - Ålgård 2-2 (0-0)

Ålgård dominerte i første omgang mot Riska, og flotte kombinasjoner sørget for 2-0-ledelse, men Riska slo tilbake i andre omgang, slik at det ble en ny uavgjort i treningskamp.

Det tok bare fire minutter i kampen før Henrik fant Vetle med en pen stikker, Vetle slo inn langs bakken, og Kotlica fikk pirket ballen i mål på bakre stolpe. Riska hadde sine muligheter, men da de fikk ballen alene med Marius ble ballen slått til side for mål, mens de på en corner headet over mål.

2-0 var meget bra spill av Ålgård, ballen gikk fort med korte pasninger, og svimle Riska-forsvarere kunne bare konstatere at Henrik til slutt hamret ballen i mål. Vi får løsnet et par skudd til før pause, nærmest var Vetle som skjøt i stolpen.

Etter pause klarer vi ikke å dominere på samme måte, og to ganger reddet Kotlica ballen på streken. Vi har riktignok flere gode muligheter, men velger ikke de enkle løsningene vi gjorde før pause. I stedet er det Riska som får uttelling, først mot spillets gang i en god Ålgård-periode et kvarter før slutt, før de får straffe minuttet før full tid.