Fra Ålgård FK
Hopp til navigering Hopp til søk

29. juni 2023

Riska - Ålgård 2-1 (2-1)

Arne Ravndal utlignet Riskas tidlige ledelse, men Riska slo tilbake og påførte oss sesongens første serietap.

Kampen fikk en verst tenkelig start da Riska allerede etter tre minutter fikk et innkast høyt på sin høyrekant. Innlegget ble slått inn foran mål, Jeppe stoppet headingen som fulgte, men var sjansløs på skuddet på returen og dermed lå vi under 1-0.

Vi bruker litt tid etter dette på å spille oss inn igjen i kampen, men får sving på sakene, og en klarering etter 20 minutter vinnes på midten av Kisko og Arne. Banningen fra Riskas midtstopper var et høyt og tydelig signal på at nå var Riska i trøbbel. De stod på det tidspunktet høyt, vi flytter raskt frem, og Henrik legges i bakken innenfor sekstenmeteren. Dommer vinker spillet videre, ballen havner hos Arne som skyter hardt og kontant ballen i mål via undersiden av tverrligger.

Uavgjort stod seg i ti minutter da Riska slår et innlegg som Jeppe er langt ute og bokser, returen skytes i mål, og vi ligger dermed under til pause.

Vi klarer sjelden å skape noe i andre omgang, et brassespark fra Arne som keeper må bokse over var det nærmeste vi kom, og gikk dermed på vårt første tap for sesongen.