Hopp til navigering Hopp til søk

26. september 2016

Sandnes Ulf 2 - Ålgård 1-0 (0-0)

Hovedbane 2, 80 tilskuere

Ålgård spilte en god kamp, men tapte 1-0 mot Ulf 2 etter et meget strengt dømt straffespark.

Kampen startet jevnspilt, men Ålgård hadde ballen mest før pause og var nærmest scoring da et innlegg fra høyrekanten fant Arne på bakre stolpe, men headingen gikk like utenfor.

Andre omgang ble forrykende, og allerede etter to minutter hadde Kyvik en stor sjanse da han ble spilt gjennom, men skuddet gikk like utenfor stolperota til høyre for mål. Like etterpå kom han i samme posisjon, denne gang var han iskald og satte ballen forbi Ulfs meget gode keeper, Egil Selvik, men denne gang valgte dommerteamet å blåse av for offside.

Ulf hadde også sine muligheter, og ti minutter ut i omgangen sendte de avgårde et farlig skudd som gikk like utenfor. Duoen Landa/Bala som har gitt oss mye glede denne sesongen markerte seg sterkt utover omgangen, og strålende kombinasjoner på høyrekanten endte i et knallhardt innlegg fra Bala langs bakken, flere Ålgård-spillere kastet seg frem foran mål, men uten at vi klarte å pirke ballen inn bak Selvik.

Etter dette tunge trykket fra Ålgård i begynnelsen av omgangen kom Ulf mer med i kampen, men scoringen kom likevel ut av løse lufta. Ulf fyrte av et skudd fra sekstenmeteren som gikk rett opp i hånda fra kloss hold på en av Ålgård-spillerne foran mål. Dommer valgte å blåse straffe, og Ulf satte ballen sikkert i mål.

Etter dette jaget Ålgård utligningen og presset vertene bakover. En tilsvarende situasjon som Ulf fikk straffe på ble blankt avvist av dommer, og dermed tapte vi vår andre strake kamp.