Vardeneset - Ålgård 17. september 2021

17. september 2021

Vardeneset - Ålgård 2-0 (2-0)

Modenabanen, 100 tilskuere

Ålgård tapte fredag kveld 2-0 for Vardeneset i Stavanger, men vertene fikk ikke en enkel seier.

Etter fire poeng på de tre første kampene ventet laget som må finne seg i å være favoritt til opprykk. Sist det ble spilt seriekamper spilte Vardeneset i 3. divisjon, rykket ned, og har nå solide spillere som Petter Olsen Haukali, Mikal Hebnes Olsen, Joakim Berg Holter og Morten Eriksen.

Vardeneset åpnet også best og tok ledelsen halvveis ut i første omgang på en corner hvor Holter raget høyest på første stolpe og styrte ballen i ballen. Vi kom bedre med etter dette og var nær utligning på et skudd fra Vetle, men skuddet strøk over mål. Vardeneset var gode til å finne egne spillere med pasningene, mens omgangen for vår del var preget av at det tidvis ble for omstendelig når vi skulle spille oss frem, og ballen endte ofte hos en motspiller. Når vi i tillegg prøvde på litt for vanskelige ting, kunne Vardeneset utnytte dette med pasninger hvor særlig Eriksen var en trussel. Dette ble tydeligst fem minutter før pause da vi prøver på et hælspark høyt oppe i banen, den ender hos en VBK-spiller, og gjestene kontret raskt med Eriksen som løp gjennom og satte ballen hardt til side for Valland og i mål.

Andre omgang var bedre, og det var nervøst blant hjemmepublikum utover omgangen. Vi har et par store sjanser til å redusere, men VBKs keeper klarer til å med å stoppe en heading fra Kotlica fra kort hold. Men det var to gode keepere på banen, Vardeneset hadde også sine sjanser, men Valland leverte flere gode redninger som hindret ytterligere scoringer for vertene.