Varhaug - Ålgård 20. september 2018

20. september 2018

Varhaug - Ålgård 2-1 (1-1)

Amir Habibi utlignet Varhaugs ledelse fra krittmerke rett før pause, men Varhaug tok tilbake ledelsen halvveis ut i andre omgang og vant 2-1.

Ålgård var farlig frempå i åpningsminuttet, men utover omgangen var det Varhaug som spilte seg til de største mulighetene. Marius tok seg stort sett av det som kom, og vi var også heldige da det smalt i stolpen fra svært skrått hold. Fra et nøytralt synspunkt (det er vi selvsagt ikke) var det nok fortjent at Varhaug tok ledelsen etter en retur på en corner etter en halvtimes spill.

Vi hadde flere frispark på farlig hold, men rotet bort to av mulighetene ved å ta det kort og vase vekk ballen, mens et tredje frispark gikk helt inn til keeper. Rett før pause satt derimot utligningen etter at Amir ble lagt i bakken inne i feltet, og han satte selv straffen hardt langs bakken til side for keeper.

Ålgård var hakket kvassere i starten etter pause, Henrik dro av en Varhaug-spiller og skjøt like utenfor. Varhaug tok på nytt ledelsen halvveis ut i omgangen etter et innlegg fra høyre som ble møtt av en høy og lang Varhaug-fot og i mål.

Etter dette jaget Ålgård scoring, Henrik var i ferd med å løpe gjennom på nytt, men løp på seg en strekk og fikk ikke sendt ballen i mål.