Vaulen - Ålgård 2. oktober 2021: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

1. jul. 2023

• forrige 19:561. jul. 2023 kl. 19:56Algardfkadmin diskusjon bidrag 3 884 byte +3 884 Ny side: 2. oktober 2021 <b>Vaulen - Ålgård 1-2 (1-0)</b> Vaulenbanen, 50 tilskuere Vaulen scoret mot spillets gang, men Ålgård ga aldri opp og scoret to sene scoringer i Stavanger. Kampen åpnet jevnspilt de første minuttene, men derifra og ut var det Ålgård som styrte kampen. Det var likevel vertene som tok ledelsen på sin første sjanse i kampen etter 26 minutter. De hadde riktignok også en god mulighet i sluttminuttene før pause, mens Zabi satte b…