Vigør - Ålgård 14. mai 2015

14. mai 2015

Vigør - Ålgård 1-0 (1-0)

Hommeren kunstgress, 35 tilskuere

Ålgård hadde ballen klart mest i torsdagens kamp mot Vigør, men vertene scoret kampens eneste mål på straffespark rett før pause.

Det første tapet i serien kom torsdag etter at Vigør fikk en tvilsom straffe like før pause. Det hjalp lite at vi styrte kampen fullstendig i andre omgang, tross et massivt press, fikk vi aldri satt ballen inn bak Vigørs reservekeeper.

Vigør hang brukbart med i første omgang, men Ålgård skapte de største sjansene da Andreas to ganger kom gjennom, men skjøt til side for mål. Istedet fikk Vigør straffe seks minutter før pause etter at en spiller falt innenfor sekstenmeteren. Vi var nær utligning bare minutter senere, men skuddet til Eide Møster traff tverrliggeren.

I andre omgang lå Vigør stort sett rundt egen sekstenmeter og kom på en og annen kontring. På en av disse var de på åpent mål etter et innlegg, men skuddet gikk i stanga.

Vigør ryddet unna det meste vi kom med, vi fikk en del cornere, men disse ble enten headet unna eller plukket ned av Vigørs reservekeeper som måtte stå i ilden etter at deres vante sisteskanse fikk rødt kort i sist serierunde.

Henrik prøvde seg på et skudd som gikk like til side for mål, og Rogvi ble spilt alene gjennom med Vigørs årvåkne keeper som var raskt ute og kom på ballen rett foran Rogvi. Vi hadde antagelig 80-20 i ballinnehav, men det nytter lite når vi ikke scorer mål.