Ålgård - Eiger 2. august 2019

2. august 2019

Ålgård - Eiger 1-3 (1-0)

Som vanlig ble det 3-1 mellom Ålgård og Eiger, men i motsetning til de to foregående oppgjørene i år, var det Eiger som gikk seirende ut i treningskampen på Ålgård stadion fredag kveld. Arne-Amar Kotlica ga Ålgård ledelsen til pause.

Ålgård kontrollerte kampen før pause, men uten å spille seg til de store sjansene før både Henrik og Alex måtte forlate banen med skader. Henrik var frisk og satte Eigers forsvar på prøver. Den første store målsjansen kom umiddelbart etter at oliver kom inn, fem minutter før pause. Oliver satte fart, og igjen hadde Eiger fartsproblemer, keeper fikk dårlig tid med tilbakespillet og ble presset til å sende ballen rett i føttene på en Ålgård-spiller som blåste ballen like over mål.

To minutter senere fikk keeper igjen problemer, denne gang på et skudd fra 35 meter fra Vetle som han fomlet til Amar. Han lot seg ikke be to ganger og pirket ballen forbi keeper og i mål.

Eiger var tamme før pause, men brukte kun to minutter etter pause på å utligne Ålgårds ledelse. Et hardt innlegg fra venstre gikk i Aavitsland og til corner. Den ble slått på bakre stolpe, og Eiger headet inn utligningen.

Gjestene fortsatte å kjøre kampen og hadde flere brukbare muligheter til å ta ledelsen, et frispark gikk like utenfor bakre stolpe, mens de også ved en anledning traff tverrliggeren, men de måtte vente til omgangen var halvspilt før et innlegg ble skutt knallhardt i mål.

Avgjørelsen falt to minutter før slutt da Eiger kom fossende på venstrekanten, løp ned til dødlinja og slo hardt inn langs bakken. Inne foran mål ble ballen skutt opp i tverrliggeren og inn i mål.