Ålgård - Frøyland 31. mai 2018

31. mai 2018

Ålgård - Frøyland 0-4 (0-2)

Frøyland gikk rett i strupen på oss fra start, opprettholdt trøkket gjennom store deler av kampen, og vant 4-0.

Frøyland åpnet med trøkk fra start, og tok til slutt ledelsen på en av flere cornere da ballen ble slått hardt inn i feltet og headet i eget mål. Frøyland hadde et jevnt høyt trøkk, og etter 32 minutter økte gjestene ved Aslak Ravndal som headet inn 0-2, noe som også ble pauseresultatet. Omgangen var preget av mange cornere (2-11).

Ålgård åpnet friskt rett etter pause, men klarte ikke å utnytte mulighetene, og mot slutten av kampen punkterte Frøyland kampen i løpet av tre minutter hvor de først kontret inn en scoring etter at vi har corner, før de legger på til 4-0 med et skudd fra 20 meter.