Ålgård - Frøyland 7. mars 2019

7. mars 2019

Ålgård - Frøyland 1-5 (1-2)

Amir Habibi utlignet Frøylands ledelse, men Frøyland var klart best da vi tapte 1-5 torsdag kveld.

Frøyland kom best i gang og tok en tidlig ledelse på et innlegg som ble hamret inn ved motsatt stolperot. Gjestene var klart best og spilte seg til flere sjanser, den største etter en halvtime hvor kun Marius i full strekk fikk blokkert skuddet fra å gå i mål. Vi gikk rett i angrep, Amir ble spilt gjennom, og han pirket ballen forbi keeper slik at den trillet i mål til utligning.

Det tok derimot kun fire minutter før gjestene igjen var i ledelsen, denne gang med et enkelt gjennomspill, Frøyland rundet Marius og satte ballen enkelt i mål.

Gjestene satte fart rett etter pause, og før det var spilt tre minutter av omgangen hadde de øket ledelsen to ganger. Frøyland skjøt over for tomt mål, før de øket ytterligere til 1-5 halvveis ut i omgangen på en corner.